Synerga BV
Le Havre 118
5627 SW Eindhoven

Tel: 040-8200353
Fax: 040-8200354

 

Aansluiting verzekeraars


Het Plein voor Arbeidsvoorwaarden is druk bezig met de aansluiting van de belangrijkste verzekeraars die opereren op de markt van employee benefits. Wij willen u door middel van onderstaand overzicht op de hoogte brengen van de ontwikkelingen. Om de status duidelijk weer te geven, hebben we 2 overzichten gemaakt.
 
Het eerste overzicht geeft een lijst met verzekeraars waar een directe aansluiting vanuit de MutatieManager (MM) mee is gerealiseerd. Mocht een verzekeraar ontbreken dan wil dat niet zeggen dat er geen efficiënte communicatie met uw verzekeraar plaats kan vinden vanuit het Plein van Arbeidsvoorwaarden.
 
 
Naam verzekeraar

Amersfoortse
Avéro Achmea
Goudse
Leidsche Verzekeringen
Zwitserleven
Generali
 
Het tweede overzicht geeft een lijst met verzekeraars waar het Plein voor Arbeidsvoorwaarden zich met de verzekeraar in een testfase bevindt. Na een intensieve testfase volgt de in productiename. Wij verwachten voor het eind van het jaar duidelijk te hebben wanneer de in productiename bij deze partijen kan worden gerealiseerd. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van deze ontwikkelingen door middel onze website.
 
Naam verzekeraar
ASR
Delta Lloyd
Nationale Nederlanden
Reaal


Indien u veel zaken doet met een verzekeraar of pensioenfonds die ontbreekt in bovenstaande overzichten, neem dan gerust contact met ons op! Verzekeraars willen nog wel eens onderscheid maken op basis van product, productlijn of het belang wat zij hebben. Een generieke aansluiting op de MutatieManager kan ook in die gevallen een oplossing zijn. Wij zijn graag bereid om samen met u in gesprek te gaan met de verzekeraar om de mogelijkheden te bespreken.