Synerga BV
Le Havre 118
5627 SW Eindhoven

Tel: 040-8200353
Fax: 040-8200354

Pensioen Consultancy

 

Synerga neemt uw pensioenzorg uit handen!

De pensioenconsultants van Synerga zijn professionele dienstverleners in de complexe pensioenmaterie. Wij streven ernaar om het leven van de bestuurder, CFO, HR-manager of financieel manager makkelijker te maken. Wij regelen en regisseren voor u het gehele pensioendossier, maar daarnaast adviseren wij u ook over complexe pensioenkwesties.  Door onze gestructureerde aanpak, goede actuele pensioenkennis, relevante ervaring bij pensioenuitvoerders en ons vermogen om ingewikkelde materie helder te communiceren, zorgen wij er voor dat de werkgever weer kan ondernemen.

 

Wat betekent onze dienstverlening voor u?

Synerga vindt heldere communicatie belangrijk. Wij informeren u liever eens teveel dan dat u een keer informatie mist. Dit geldt ook voor ons aanbod aan u.
Wij hebben er over nagedacht bij welke pensioenkwesties u advies nodig heeft.
Synerga informeert u vooraf over de werkzaamheden. We hebben deze beschreven in onze modules. De door ons ontwikkelde tools zorgen ervoor dat we goed, snel en gestructureerd te werk kunnen gaan en hierdoor geld voor u besparen!

 

Werkgever, werknemers, accountants, tussenpersonen en verzekeraars

U kunt in het linkermenu klikken op de doelgroep waartoe u behoort. U kunt daarna kiezen voor de diensten waaraan u behoefte heeft.

 

Contact?

Wilt u ook tijd en geld besparen op uw pensioendossier? Neem contact met ons op, wij maken het u graag gemakkelijk.


terug naar vorige pagina

Homepage Synerga

Homepage Synerga
Ga naar de homepage van Synerga