Synerga BV
Le Havre 118
5627 SW Eindhoven

Tel: 040-8200353
Fax: 040-8200354

Module Beheer pensioenregeling voor verzekeraars

 

Complexiteit pensioenadvisering en beheer

Gezien de zware eisen die de AFM stelt, met daarbij de complexiteit van pensioenen en het sanctiebeleid van de AFM, mogen, kunnen en willen veel intermediairs niet langer adviseren omtrent pensioenen. Het beheren van een pensioenregeling is echter alleen mogelijk als ook geadviseerd wordt. U als verzekeraar zult daardoor regelingen in uw portefeuille hebben waarvoor een oplossing gezocht moet worden.


Dilemma

Kent u intermediairs met een pensioenregeling in de portefeuille die niet meer aan werkgevers willen of mogen adviseren en/of van het beheer willen afzien, dan nodigen we u en uw intermediair graag uit tot een oriënterend gesprek met Synerga. Op basis van gezonde en effectieve afspraken kunnen wij uw relaties in de toekomst van dienst zijn op het gebied van advisering maar ook voor het beheer van pensioenregelingen.


Synerga bemiddelt niet in schadeverzekeringen

De relatie van het intermediar met haar relatie komt niet in gevaar indien er een samenwerking totstand komt. Synerga bemiddelt niet in schadeverzekeringen. De reden dat Synerga een Wft Schade vergunning heeft is dat bepaalde pensioenproducten onder deze vergunning vallen, zoals WIA-collectiviteiten.

 

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Synerga, wij zijn u graag van dienst!

 

 

terug naar vorige pagina