Synerga BV
Le Havre 118
5627 SW Eindhoven

Tel: 040-8200353
Fax: 040-8200354

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen

Synerga brengt op onregelmatige basis nieuwsbrieven uit voor verschillende doelgroepen. In de nieuwsbrieven worden actuele onderwerpen, wetswijzigingen en praktijkcasussen uit de dagelijkse adviespraktijk van Synerga behandeld.

U kunt zich eenvoudig inschrijven, maar ook uitschrijven is heel eenvoudig te realiseren. Uiteraard sturen we de nieuwsbrieven niet per post, maar ontvangt u een e-mail met de nieuwsbrief.

Op dit moment hebben we nieuwsbrieven voor drie doelgroepen ontwikkeld. Wilt u een collega of kennis inschrijven voor een van de nieuwsbrieven dan kan dat. Wel zouden we het op prijs stellen dat u de desbetreffende persoon vooraf op de hoogte stelt.

 

Nieuwsbrief Accountants, Administratiekantoren en Belastingadviseurs

Met onderstaande knop schrijft u zich in voor de nieuwsbrief voor accountants, administratiekantoren en belastingadviseurs. 

 

 

 

 

Nieuwsbrief (assurantie) intermediair

Met onderstaande knop schrijf u zich in voor de nieuwsbrief voor assurantie tussenpersonen. U bent van harte welkom om u in te schrijven, ook als u wel de Wft Pensioenvergunning heeft en zelf pensioenadviseur bent. 

 

 

 

 

Nieuwsbrief werkgevers

Met onderstaande knop schrijft u zich in voor de nieuwsbrief voor werkgevers. Deze nieuwsbrief zal veel wetenswaardigheden bevatten over pensioen en hoe dit zich verhoudt tot het arbeidsrecht. Praktijkvoorbeelden zullen de materie toegankelijk maken. 

 

 

 

 

Uitschrijven nieuwsbrief

Indien u geen prijs meer stelt op de ontvangst van onze nieuwsbrief, dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven. U opent hiertoe een nieuwsbrief. In de bovenste navigatiebalk bevindt zich een knop waarmee u eenvoudig uw emailadres uit de database verwijderd.

 

terug naar vorige pagina

 

Werkgevers

Werkgevers
Ga direct naar het werkgeversgedeelte

 

Accountants
Accountants
Ga direct naar het accountantsgedeelte

 

Verzekeraars
Verzekeraars
Ga direct naar het verzekeraarsgedeelte

 

Tussenpersonen
Tussenpersoon
Ga direct naar het tussenpersonengedeelte

 

Plein voor Arbeidsvoorwaarden


Plein voor Arbeidsvoorwaarden
Ga naar Plein voor Arbeidsvoorwaarden