Synerga BV
Le Havre 118
5627 SW Eindhoven

Tel: 040-8200353
Fax: 040-8200354

Een nadere kennismaking met Synerga

Synerga diensten voor u

Synerga is een adviesbedrijf, opgericht in 2010. Onze adviseurs hebben vele jaren ervaring in advisering en communicatie van arbeidsvoorwaarden. Pensioenconsultancy is een van onze specialisaties. Wij werken voor alle werkgevers, van klein tot groot. Wij zien ons als de regisseur van uw arbeidsvoorwaarden,  adviseren u daarover en beheren deze voor u. Wij zorgen voor specialisten als ze nodig zijn. Synerga heeft deze zelf in huis of maakt gebruik van haar partnernetwerk. Onze klanten waarderen een gestructureerde aanpak, vinden samenwerking belangrijk en hechten aan onze objectiviteit en helderheid in communicatie.

 

Financieel Inzicht

Inzicht in uw financiële toekomst, maar ook bij overlijden of arbeidsongeschiktheid. Weten waar u aan toe bent; weten welke keuzes u wel en niet moet maken om bepaalde doelstellingen te behalen. Met financieel inzicht verschaffen wij deze duidelijkheid. Uiteindelijk geeft inzicht rust, beantwoord het vragen waar u al een tijd mee zat en zorgt ervoor dat u zich weer met de dagelijkse bezigheden kunt gaan bezighouden. 

Wij zetten een uiterst geavanceerde tool in om u inzicht te verschaffen voor een zeer schappelijke prijs. Wilt u meer hierover weten? Neem dan even contact met ons op. 

 

Bedrijfstakpensioenfondsen werkingssfeer onderzoek

Een unieke dienstverlening die we aanbieden is werkingssfeer onderzoeken van bedrijfstakpensioenfondsen.  Weet u niet zeker of uw onderneming aangesloten moet zijn bij een bepaald bedrijfstakpensioenfonds?  Wij zoeken het voor u uit. 

Bent u aangesloten bij een bedijfstakpensioenfonds, maar twijfelt u of u wel bij dit fonds rthuis hoort? Misschine zijn uw werkzaamheden of producten veranderd en hoort u bij een ander fonds thuis, of misschien hoort u bij geen enkel fonds.  Wij doen hier onderzoek naar en kunnen ook overleggen of onderhandelen met het bedijfstakpensioenfonds. 

Synerga wordt als werkingssfeer onderzoeker regelmatig door Advocaten Arbeidsrecht of HRM professionals ingeschakeld op dit specifieke juridische terrein. 

Heeft u een vraag hierover?  Bel ons, we denken graag met u mee. 

  

Pensioen consultancy

Synerga ziet een nieuwe pensioenwereld. Objectiviteit en helderheid van informatie wordt nog belangrijker. Informatie over pensioenen wordt toegankelijk op internet, maar is vaak nog niet duidelijk genoeg. Werkgevers worden meer aangesproken op informatie die in het verleden niet of niet duidelijk genoeg is verstrekt. Werkgevers kunnen nu keuzes maken die later belangrijke nadelige gevolgen blijken te hebben. Helaas onbedoeld.

Synerga ondersteunt werkgevers door het pensioendossier in beeld te brengen. Wij beoordelen uw dossier inhoudelijk en brengen de fiscaal- en civielrechtelijke risico's in beeld. Wij kunnen u daarna adviseren over gewenste aanpassingen of over een nieuw pensioencontract. Tenslotte kunnen we zorgen voor het contractbeheer en communicatie naar uw werknemers.

 

Uw voordeel

Voor elke doelgroep hebben wij modules ontwikkeld waarin onze activiteiten duidelijk beschreven staan. Door onze gestructureerde werkwijze bespaart u kosten. Wij nemen uw pensioenzorgen uit handen. Werknemers waarderen de pensioenregeling hoger.
Lees meer op Pensioen consultancy

 

terug naar vorige pagina

 

Werkgevers

Werkgevers
Ga direct naar het werkgeversgedeelte

 

Accountants
Accountants
Ga direct naar het accountantsgedeelte

 

Verzekeraars
Verzekeraars
Ga direct naar het verzekeraarsgedeelte

 

Tussenpersonen
Tussenpersoon
Ga direct naar het tussenpersonengedeelte