Synerga BV
Le Havre 118
5627 SW Eindhoven

Tel: 040-8200353
Fax: 040-8200354

Een nadere kennismaking met Synerga

Synerga diensten voor u

Synerga is een jong adviesbedrijf, opgericht in 2010. Onze adviseurs hebben vele jaren ervaring in advisering en communicatie van arbeidsvoorwaarden. Pensioenconsultancy is een van onze specialisaties. Wij werken voor alle werkgevers, van klein tot groot. Wij zien ons als de regisseur van uw arbeidsvoorwaarden,  adviseren u daarover en beheren deze voor u. Wij zorgen voor specialisten als ze nodig zijn. Synerga heeft deze zelf in huis of maakt gebruik van haar partnernetwerk. Onze klanten waarderen een gestructureerde aanpak, vinden samenwerking belangrijk en hechten aan onze objectiviteit en helderheid in communicatie.

 

Communicatie van arbeidsvoorwaarden, efficiënt en kostenbesparend

Synerga organiseert en communiceert arbeidsvoorwaarden van werkgevers via het door ons ingerichte platform Plein voor Arbeidsvoorwaarden. Op een efficiënte, kostenbesparende manier krijgt u als werkgever de controle over uw employee benefits.
Plein voor Arbeidsvoorwaarden zorgt voor een integrale benadering van uw arbeidsvoorwaarden. Personeelsmutaties worden direct vanuit de bron automatisch afgeleverd bij verzekeraars, uw salarisadministrateur, uw tussenpersoon en uw arbodienst. Met een druk op de knop heeft u inzicht op uw arbeidsvoorwaarden, de kosten daarvan en alle openstaande mutaties.
Werknemers worden duidelijk geïnformeerd over uw arbeidsvoorwaarden, over opgenomen verlof of ziekteverzuim. U heeft de mogelijkheid uw personeelshandboek en zelfs salarisstroken online te zetten.

 

Uw voordeel

Het voordeel dat werkgevers hebben bij onze dienstverlening is divers. Grote ondernemingen ervaren een betere budgetbeheersing en realiseren een kostenreductie, terwijl kleinere bedrijven meer rust, gemak en controle ervaren."
Lees meer op Communicatie van arbeidsvoorwaarden

 

Pensioen consultancy

Synerga ziet een nieuwe pensioenwereld. Objectiviteit en helderheid van informatie wordt nog belangrijker. Informatie over pensioenen wordt toegankelijk op internet, maar is vaak nog niet duidelijk genoeg. Werkgevers worden meer aangesproken op informatie die in het verleden niet of niet duidelijk genoeg is verstrekt. Werkgevers kunnen nu keuzes maken die later belangrijke nadelige gevolgen blijken te hebben. Helaas onbedoeld.

Synerga ondersteunt werkgevers door het pensioendossier in beeld te brengen. Wij beoordelen uw dossier inhoudelijk en brengen de fiscaal- en civielrechtelijke risico's in beeld. Wij kunnen u daarna adviseren over gewenste aanpassingen of over een nieuw pensioencontract. Tenslotte kunnen we zorgen voor het contractbeheer en communicatie naar uw werknemers.

 

Uw voordeel

Voor elke doelgroep hebben wij modules ontwikkeld waarin onze activiteiten duidelijk beschreven staan. Door onze gestructureerde werkwijze bespaart u kosten. Wij nemen uw pensioenzorgen uit handen. Werknemers waarderen de pensioenregeling hoger.
Lees meer op Pensioen consultancy

 

terug naar vorige pagina

 

Werkgevers

Werkgevers
Ga direct naar het werkgeversgedeelte

 

Accountants
Accountants
Ga direct naar het accountantsgedeelte

 

Verzekeraars
Verzekeraars
Ga direct naar het verzekeraarsgedeelte

 

Tussenpersonen
Tussenpersoon
Ga direct naar het tussenpersonengedeelte

 

Plein voor Arbeidsvoorwaarden


Plein voor Arbeidsvoorwaarden
Ga naar Plein voor Arbeidsvoorwaarden