Synerga BV
Le Havre 118
5627 SW Eindhoven

Tel: 040-8200353
Fax: 040-8200354

Hoe ga ik om met kopjes en teksten (Kop1)?

In een kopje ziet Google graag het belangrijkste trefwoord van de onderliggende alinea verwerkt. Type de tekst van het kopje, toets vervolgens een enter en begin met de alineatekst op een nieuwe regel. Selecteer hierna de koptekst en kies onder Paragraaf voor Kop1.

De rest van de tekst verwerkt u verder op deze wijze.

Deze alinea of paragraaf is rechtslijnend (Kop2).

Bovenin kiest u, nadat u de tekst geselecteerd heeft, of deze links-, rechtslijnend of uitgevuld dient te zijn. Deze tekst is bijvoorbeeld rechtslijnend. Deze eigenschappen gelden altijd voor een paragraaf. Dus voor de gewijzigde tekst en na de gewijzigde tekst dient u een enter te typen om telkens een nieuwe paragraaf te beginnen.
Om binnen een paragraaf een nieuwe regel te beginnen toetst u shift/enter. U blijft dan binnen de paragraaf en houdt dezelfde teksteigenschappen.

En hier begint dus weer een nieuwe alinea...
Woorden en/of zinsdelen kunt u binnen een alinea afzonderlijk vet zetten, cursief en u kunt ze zelfs onderstrepen. Net als in Word kiest u deze eigenschappen boven in de balk.

De rechtercolumn (Kop3).

In de rechtercolumn leest u hoe u een advertentie kunt maken.

How to...

Hier leest u hoe om te gaan met de opmaak van uw pagina's >>>

 

 

Advertentiekopjevoorbeeld penUw advertentietekst komt hier te staan in kleiner fonds, uitgevuld in kader. Lees verder...

Maak een advertentie:

Type de koptekst, toets shift/enter en type de advertentietekst. Selecteer alle tekst en kies onder stijlen ad-kader. Selecteer nu het kopje en kies de stijl ad-kopje.

Plaats een afbeelding:

Dubbelklik op de advertentietekst tot de cursur verschijnt en plaats deze voor de eerste letter. Klik op het image symbooltje, selecteer een afbeelding, geef een omschrijving en klik op invoegen.

 

Maak een lees verder-link:

Dubbelklik op de advertentietekst tot de cursor verschijnt en selecteer de linktekst (lees verder). Klik op het link symbooltje en kies uit de linklijst de pagina waar naar toe gelinkt moet worden. Geef de link een titel en klik op invoegen.

 

U maakt een advertentie weer ongedaan door de advertentie te selecteren en vervolgens op het gummetje te klikken. Dit herhaalt u bij de koptekst. Nu heeft u weer gewone tekst, die u eventueel kunt verwijderen of aanpassen.

 

De hele advertentie verwijdert u door deze te selecteren en vervolgens te deleten.